RaceRunning Camp & Cup under COVID-19

Lørdag den 4. juli og søndag den 5. juli holdt Parasport Frederiksberg en vellykket mini-camp på Frederiksberg Stadion. Der var lagt et spændende og alsidigt træningsprogram for begge dage. Atleterne tog blæsten og bygerne med et smil på læben. Det gode humør blev i pauserne taget med indenfor til socialt samvær, der også er en væsentlig del af at være på campen, mens træningstøjet tørrede. Mini-campen blev etableret som erstatning for den ellers noget større RaceRunning Camp & Cup, som holdes hvert år i uge 28, men som jo desværre måtte aflyses på grund af COVID-19. Sædvanligvis ville ca. 120 atleter og deres 200 hjælpere fra omkring 20 lande verden over være i konkurrence på Frederiksberg stadion i mange forskellige løbedistancer. På trods af en vellykket weekend ser vi alle ser nu frem til næste års noget mere omfangsrige RaceRunning Camp & Cup 2021 – søndag d. 11. til søndag d. 18. juli,  – på Frederiksberg.