Kom og prøv Kørestolsrugby og mød de danske landsholdsspillere.

Kørestolsrugby er en idræt for fysisk handicappede og henvender sig til mange forskellige handicapgrupper, både mandlige og kvindelige atleter med nedsat funktion i overkroppen. Herunder lægges der særligt vægt på nedsat håndfunktion. Det er en enestående idræt, der kombinerer elementer af basketball, håndbold og ishockey. Spillet forgår indendørs på en bane svarende til en basketballbane, hvor Basketball målfeltet erstattes med et kørestolsrugby målfelt.

Målet med spillet er at bære bolden over modstanderens mållinje. To hjul skal krydse mållinjen for at score et mål, og spilleren skal have kontrol med bolden når denne krydser mållinjen. Hvert hold har 4 spillere på banen af gangen og en kamp består af 4 perioder af 8-minutters effektiv spilletid.

Kontakt eller takling er tilladt mellem kørestolene, og er en integreret del af spillet. Taklingerne bruges af spillerne til at stoppe deres modstandere og tage kontrol med bolden. Fysisk kontakt mellem spillerne er ikke tilladt.

Vi træner i Tre Falke Hallen på Frederiksberg mandag: Kl. 17-19 og onsdag: Kl. 16-19

Kontakt Jørgen Witt Christensen TLF.: 40383916